Синът на Деси Слава – Майки отслабна с 20 кг. Характерно за възрастта си, левентът се отдаде на мацки и купони. Днес от пухкавия Майки няма и следа, пише ezine.bg.
 Вече 17-годишен, той е оставил в миналото закръгленото телосложение. Тийнейджърът е пораснал и днес е строен и висок. Синът на Деси Слава изглежда повече от страхотно. Макар все още да е много млад, Майки е добил характерен мъжествен вид. В социалните мрежи той демонстрира близки отношения с най-различни красавици. На един от фотосите разперени женски пръсти с дълъг маникюр галят голото му тяло. Преди дни спряганата за гадже на Майки - Александра, спечели pрестижен конкурс. Девойката, която е от Пловдив, спечели титлата Miss Winter International.

Техни общи фотоси веднага заляха социалните мрежи. Наскоро се заговори, че скандалната Сузанита е хвърлила око именно на наследника на Деси Слава. Това може и да се оказа лъжа, но колежки на певицата се оплакаха, че непълнолетният Майки обикаля нощните заведения като разпасан и не се свени да ги пляска където му падне. Те обявиха Деси Слава за лоша майка, но на нея изобщо не ѝ пука.