Шеф Петров се засегна много от седмичната мисия на съквартирантите. Според него Даниел Златков - Роналдо му е посегнал за втори път. Това предизвика гнева му и той отново започна вербално да атакува футболиста.
"Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена. Ще влезеш с чорапогащник в затвора. Ще ти намерят уж случайно нещо в колата, нещо беличко. Ти си срам, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш клоун, ти си палячо! Ако излезеш преди мене, наистина ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си срам за македонците. С обичките, с гела, ти си палячо", започна да крещи шефът.

"Ще те отворя като агне! Ще те разпоря. Не си прави ташак с мене! Ще те изкормя", продължи шефът, след като Даниел ритна кошче.

Футболистът обаче все пак запази самообладание. Шеф Петров беше извикан в този момент в изповедалнята. Големият брат го смъмри за вербалната агресия и му забрани да продължава. Въпреки че готвачът опита да обясни, че той е жертвата, не му бе дадена възможност.

След напускането му на изповедалнята шефът започна да вербува съквартирантите да го номинират, за да си отиде. Това обаче отново принуди Биг Брадър да се включи. Той каза, че това е в нарушение на регламента, отне 20% от бюджета на съквартирантите и забрани на шефа да номинира и да бъде номиниран тази седмица.