Актрисата Стефания Колева пъшка на секс телефон в новия сериал „Полицаите от края на града“. Звездата от „Тя и той“ и „Клиника на третия етаж“ е съпруга на Герасим Георгиев – Геро в комедийната поредица, която тръгва от петък, 9 март, пише "Телеграф".

Господарят на ефира влиза в кожата на полицай, който е понижен заради проспан банков обир още в първата серия. Заради това половинката му се принуждава да почне работа на гореща линия. Свекърва й и дъщеря й дават секс съвети, а за първия работен ден блондинката ще смъкне бикините си 12 пъти.

Продуцентът Магърдич Халваджиян разкри, че са заснети 25 епизода, всеки от който по 90 минути и във всеки от тях си има отделна история, вплетена в общата сюжетна линия. Главен герой в пилотната серия е Бисер Маринов, звезда от най-хитовите други поредици – наркодилър в „Под прикритие“, митничар в „Столичани в повече“, македонски харамия в „Дървото на живота“, клошар в „Домашен арест“. Този път той влиза в кожата на участник от бандата, обрала банка. Героят му е е първият арестуван, но умира от исхимичен инсулт в стаята за разпит. Смъртта му заплита серия от комични ситуации, а на видинчанинът през по-голямата част от епизода му се налага да играе труп.

Десетки полицейски униформи са ушити по поръчка за сериала, като пагоните са абсолютно копие на актуалните в момента. Специални обувки и костюми са закупени и произведени за нуждите на продукцията, така че всичко да изглежда максимално автентично. Действието се развива в несъществуващия краен квартал Запад, а РПУ-то е изцяло престроено оборудвано за целите на снимачния процес. Нов банков клон е изграден за първия снимачен ден, където с обир започва забавната поредица.

А една от основните локации в продукцията - заведението на Джиджи, чиято роля изпълнява Милица Гладнишка, в момента работи като ресторант. Има и няколко къщи, апартаментите на героите в сериала, и всеки е декориран според профила на своя герой.