Фолк певицата Райна за първи път показа кое е новото й гадже. След като с години криеше мъжете си, изпълнителката най-сетне показа човека до себе си.

Изпълнителката е щастливо влюбена в ММА боеца Валери Тюлеков. И макар все още да не е признала публично за отношенията им, той свободно пуска техни общи снимки, предупреждавайки потенциалните ухажори, че певицата е вече заета.

Изглежда, че Райна, като много свои колежки също си пада по по-млади мъже. И никак не се притеснява, че гаджето й е на 27 години, докато тя самата вече е на 37.

Райна заби ММА боец

За гаджето й се знае само, че е бивш боксьор и балкански шампион. Към днешна дата се занимава с популярните смесени бойни изкуства—ММА, пише "Труд".

Последната публична връзка на певицата бе с колегата й Константин. Но след раздялата им той се ожени и създаде семейство с друга жена. 

Райна от друга страна все удряше на камък в любовта. Често пъти името й бе свързвано с танцьори от различни риалити формати, в които и тя участваше, но певицата така и не потвърди, че е имала нещо повече от професионални отношения с тях.