Сникърсите са отлично решение за удобна всекидневна визия. Отиват си с всички любими дрехи и са супер комфортни. Отдавна не са решение единствено за спорт и преходи. Извоювали са мястото си на модния небосклон и определено ще продължат да царуват там, пише Труд бг.

Особено в най-минималистичния си и изчистен вариант - дамски бели сникърси, те са нещо, което всяка дама трябва да има в гардероба си. Тенденциите сочат, че можете да изберете модел с малък отличителен детайл, който да надгради бялото и да добави специфичен характер на визията ви.

До 200 лева Бонус за Спортни залози онлайн! Бонусите са важни!

Бeлите маратонки с акцент

Класическите дамски бели сникърси никога няма да излязат от мода. Те са идеален избор за почти всеки повод, с изключение единствено на строго официалните. Във всякакви дизайн, с връзки или велкро лепенки, с масивна или по-изящна основа, с повече шевове формиращи акценти, плетени или пък кожени, те са супер допълнение към гардероба на всяка дама.

  • текстилните дамски бели сникърси са чудесно леко решение за спортен шик. Отиват си еднакво добре с любимите ви джинси, спортен панталон или пък ежедневна рокля;
  • хай топ ретро моделите отново са на мода - бели, но с цветен контрастиращ елемент - примерно, логото на любим бранд като Nike. Носят особен бунтарски дух и вдъхновяват за активно движение;
  • класическа спортна бяла маратонка с цветен акцент - връщат се знаковите модели на брандове от класата на Adidas, които освен цветно лого, събират в едно връзки и една велкро лепенка в горния край до глезена - за отличен комфорт и визия;
  • луксозни кецове с минималистична визия - Joop! и Mammut, Lacoste и Nike, всички любими брандове имат подобни предложения. Те включват малък ключов цветен акцент - като знаковото зелено крокодилче, малка част от тялото на обувката в задната част около глезена в примерно бебешко розово или пък връзки в златно. Решенията за дамски бели сникърси са много и позволяват да ги носите спокойно и със спортно-елегантен костюм или кожен панталон.
  • дамски бели сникърси с ярки акценти - смели и отличителни, те превръщат бялата обувка в произведение на изкуството, което ви причислява към смелите визионери, които не се притесняват да облекат себе си в цвят. Подобни модели, в които бялото контрастира с ярко оранжево, фуксия или циклама имат примерно PUMA.

Които и бели сникърси да изберете да добавите към аутфита си - едно е сигурно, няма да сбъркате.  

Да бъде цвят и удобство!

През 2022 г. освен класическите дамски бели сникърси, актуални са и редица други ярки тенденции, които определено не са скучни и дават поле за изява на модния фронт. Освен вече споменатите модели с цветни акценти, модерни са и ярките зелено, розово и Very Peri цвят (синьо-зелено). Велкро закопчаването и масивните платформи също изгряха на модните подиуми.

Спортните маратонки също са тренди и напускат залата за фитнес и игрището, за да се превърнат в неизменна част от дамския ежедневен гардероб.

Как да изберете от цялото многообразие? Мислете за гардероба си и кои дизайни биха се съчетали най-добре с любимите ви дрехи. Вземете си различни модели, подходящи за различни аутфити и поводи – класически дамски бели сникърси, ярки цветни модели, чифт маратонки с масивна подметка, модел за дълги разходки сред природата. Разнообразието означава, че винаги ще има чифт, който ще отива на облеклото ви за даден повод.