Живели някога баба и внуче... И тук приказката можеше да свърши, защото семейството живеело в страшна мизерия и огромни ограничения, които не позволяват на приказния сюжет да се развие!

За щастие, в живота все още се случват чудеса и за неволите им узнал екипът на полското предаване "Нашият нов дом". Водещата Катарина Добур не успяла да остане равнодушна към тази човешка трагедия, въпреки че до този момент екипът й не се бил сблъсквал с подобна сложна задача.  

Условията, в които живее бедното семейство, успяват да изненадат дори екипа на предаването, който се е сблъсквал с какво ли не. В стаята на Мартин нямало нито осветление, нито отопление. 


Тази приказна къщичка е само 27 м², но надникнете ли вътре... (СНИМКИ)

Самата Анна спяла на овехтяло кресло. Кухненската печка била счупена и не спирала да пуши. В жилището нямало баня, а навсякъде през напуканите стени се подавала слама. 

Надникнете ли в този стар товарен контейнер, ще ви падне шапката! (СНИМКИ)

Професионалистите от "Нашият нов дом" разполагали с пет дни, за да ремонтират почти разрушения дом на Анна и 17-годишния й внук Мартин. Как изглежда порутената къща на семейството след вещата им намеса и защо всички съседи завиждат на Мартин и баба му, четете в  jenata.blitz.bg.