Съпругата на британския принц Хари е в последния месец от бременността й. С наближаването на термина на Мегън Маркъл в края на април и началото на май се увеличават и залозите за име на новия член на кралското семейство.

Публиката е затруднена и с решението на младото семейство да запази пола на бебето в тайна. Но от jenata.blitz.bg припомнят, че приятелката й – тенисистката Серина Уилямс, без да иска издаде пола на кралското бебе.

Наскоро от jenata.blitz.bg ви показаха как херцогинята взе странно решение. Непосредствено преди това от jenata.blitz.bg споделиха с вас скандални разкрития около бременността й, а самата тя призна как възнамерява да ражда, а пък медиите на Острова гръмнаха със сензационна новина за наследника.

От jenata.blitz.bg припомнят, че детето на британския принц и бившата американска актриса трябва да се роди през пролетта.

В края на миналата година пък Маркъл за първи път говори за бременността си, но тогава сподели плашещ и детайли.

Малко след това от jenata.blitz.bg ви показаха по какъв нелеп начин Маркъл иска да направи детето си джендърче.

Още през октомври 2018 г. Меган казва на млад фен за дългия списък с имена, който са им връчили, и тяхното намерение да го прегледат съвсем скоро. 

Но ако искате да научите най-вероятните имена на кралския наследник, както и по какъв начин мисли да ражда Меган, то посетете jenata.blitz.bg