Името й е неизвестно, но за сметка на това тялото й е популярно по цял свят. За отрицателно време, видеото на жена бодибилдър обиколи мрежата и шокира не малко хора - мъже и жени. В стремежа си да изградим "перфектната" фигура, да я поддържаме такава и да се чувстваме красиви, сме склонни да преминаваме определени физиологични граници без да се замисляме за последствията, пише woman.hotnews.bg. 
Всяка една от нас се е питала, поне веднъж в живота си, как би изглеждало женското тяло без никакви мазнини по него. Да, и ние си признаваме. Задавали сме си го този въпрос. Е, сега намерихме отговора и той далеч не е този, който очаквахме. Ето я и нея.

Тази дама, чийто произход се говори, че е американски, е привърженик на фитнес културата. До такава степен, че днес тялото й не притежава никакви мазнини в него. Докато тя гордо излага своя силует, ние се питаме, доколко това е здравословно!  След задълбочено проучване и разговори с диетолози, разбрахме, че тяло без мазнини не е добре. Изобщо.

Особено за една жена, защото организмът й се нужда от мазнини, за да функционира тялото й правилно, да има редовен цикъл и др. Друга опасна последица от липсата на мазнини в тялото е увреждането на вътрешните органи, които принципно са обвити в мазнини. Това са добри мазнини, които намалят стойностите на холестерола в кръвта. Интересно е как младата американка се усмихва на камерата и гордо показва своята изградена мускулатура.

Според психолозите, това се дължи на високото ниво на ендорфини в тялото в следсвие на прекомерно спортуване. Те са тези, които пораждат усещането за задоволство и радост. Състояние, която явно заслепява съответната дама, която си играе сериозно със здравето... с живота.