Всички показваме привързаността си с целувка! Какво обаче казва начинът на целуване за връзката ви, ще научите, ако продължите да четете по-надолу.
 

Дали целувката ще е нежна, страстна или просто докосване с върха на устните, всяка от тях носи своето индивидуално послание за връзката, която имаме с партньора. Човешките устни са една от най-забележителните ерогенни зони в човешкото тяло.
 
Нежна целувка

 
Деликатната нежна целувка, в която партньорите мият устните си без много натиск. Този вид целувка изпраща сигнали към мозъка ни и той решава какво ще се случи по-нататък. Тъй като тази целувка е типична прелюдия към по-физическа интимност, тя определено казва, че двамата целуващи се усещат дълбок комфорт, когато са един с друг.
 
Докосване с върха на устните

Така най-вероятно е протекла първата ви целувка. Обикновено е бърза, а двамата партньори държат устните си затворени. За хора, които започват връзката си, това е целувка за "проучване". Тя обикновено загатва, че двамата партньори искат да продължат, но всеки от тях иска да се увери, че и другият усеща същото. С тази целувка двамата целуващи се могат да си кажат както ”Здравей”, така и ”довиждане”.
 
Целувка по едната устна


Целувката по едната устна е много близка с целувката с върха на устните, но тя е малко по интимна, защото е бавна и много по-романтична. Тази целувка казва: ”това ще истинска е любов”!
 
Френска целувка

Когато двойката си дава френска целувка, езиците им се масажират, а това показва, че и двамата партньори искат нещо повече един от друг. Тя е чувствена и страстна. Този вид целувка може да ни призове да поискаме от партньора всичко или да ни отблъсне от него завинаги.
 
Пеперудена целувка

Една от най-милите и най-уникалните целувки. Тя не включва устните, но двамата партньори доближават лицата си едно до друго, докато клепачите им се докосват, а миглите пърхат. Тази целувка е символ на млада любов, тя не е популярна сред възрастните двойки. Пеперудената целувка показва новост в любовта и вълнение между двамата целуващи се, чиято връзка ще продължи да се развива.
 
Ангелска целувка

Когато един от двамата партньори целуне другия по очите, то това се нарича ангелска целувка. Тя е интимен жест, който кара партньорите да се чувстват сигурно и комфортно. Целувката означава: ”грижим се един за друг”! Тя е символ на доверие между двама души.
 
Целувка с хапане
 
Когато двойката нежно хапе устните без обаче да пуска кръв, това е знак за страстни отношения. Този вид целувки говорят за добър сексуален живот. Тези двойки обикновено са игриви в спалнята, тъй като не се плашат от експерименти.
 
Обърната целувка


Обърнатата целувка е знак за спонтанност в отношенията. Тя показва, че все още има от какво да се изненадате във връзката си. Партньорите, които я практикуват споделят силно чувство на възбуда.