8-ми март е международният ден на жената. Той започва само като политическо събитие за социалистите, но по-късно празникът постепенно става част от културата на много страни, пише Труд бг. 


Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на жените.

Обикновено на тази дата мъжката половина на населението изразява своята благодарност към майките или половинките си с мил жест.

Разбира се, мъжките очаквания са, че ще им хрумне идея за подарък в последния момент. Вижте някои от най-желаните подаръци за този празник.

1. Цветя с бонбони

Това не е клише! Това е класика! Нежността и красотата на едно цвете винаги ще предизвика усмивка на женското лице и радост в сърцето.

Пролетта се кани да прекрачи прага, така че изборът от красиви саксийни цветя или от вълшебно декорирани букети е голям. Можете да съчетаете китките с любимите ѝ бонбони. В крайна сметка коя жена не обича шоколад?

2. Електронна книга

Четенето отново е на мода, а в забързаното ежедневие най-удобният вариант е електронният четец. Той е лек, компактен и лесно преносим.

Чрез него дамата може да носи със себе си повече от една книга и да чете в градския транспорт, в почивката на работа или в парка, докато сладкото малчуганче спинка. Ако половинката ви обича да потъва в историите, разказвани между страници, това е перфектният подарък за нея.

3. Прахосмукачка робот

Това е най-скъпият подарък в настоящата класация, но е гарантирано, че дамата, която го получи, ще полети от щастие.

Домакинските задължения никога не свършват, винаги са много и разнообразни. Готвене, чистене, пране, поддръжка на дома – това е част от ежедневието на всяка домакиня редом с професионалната част от живота ѝ.

Прахосмукачката робот е начин да я улесните и да ѝ помогнете в домакинските задължения.

4. Одеяло

Всяка дама обича уюта и топлината. Едно хубаво, мекичко одеяло ще ѝ осигурят и двете. Такъв подарък говори за грижа и няма как да не трогне половинката ви. Можете да го комбинирате с пакетче хубав чай или кутия шоколадови бонбони, а може и с чифт домашни чехли.

5. Смартчасовник

Смартчасовниците набират все по-голяма популярност. Те са перфектният подарък за жени със забързано ежедневие и с много ангажименти.

Тази технология е голямо удобство при шофиране, постоянно движение и голяма натовареност.

Съществуват най-различни модели и ценовият диапазон е голям, така че и изборът е богат.

Моделите, които позволяват смяна на каишката, са още по-удачни. Ако дамата не хареса цвета, винаги може да смени каишката.