Повечето хора свързват плащането на сметки с дълго чакане на опашки и ненужно обикаляне по различни офиси и каси. В наши дни обаче, по-голямата част от активните интернет потребители у нас използват ежедневно мобилни технологии – смартфони или таблети.

Лесният достъп до технологиите, както и твърдението, че онлайн винаги ще бъде по-бързо и удобно, са част от предпоставките, които стоят зад приложението Моят А1 и сайта A1.bg, които насърчават клиентите към използването на дигиталните канали за самообслужване на компанията. Моят А1 предоставя сигурен и безопасен начин за управление на личните сметки, а сега клиентите на А1, използвали приложението, имат възможността да участват в игра за спечелване на различни награди.

Какви са наградите и как можете да ги спечелите

Освен че потребителите на сайта или приложението Моят А1 имат възможност за директен достъп до всяка услуга на компанията, те могат да получат възможност за спечелване на допълнителен дигитален бонус, чрез профила си в Моят А1. Каква награда ще получите - екстра мегабайти мобилен интернет или още безплатни минути за разговори, ще разберете като завъртите Колелото с награди.

Приложението Моят А1 не само спестява време и усилия, но и предлага награди за всеки клиент, платил сметката си към телекома онлайн. Късметлиите могат да получат от 100 до 3000 мегабайта мобилен интернет или от 100 до 500 допълнителни национални минути за разговори с близки и приятели.


Още изненади

Приложението Моят А1 дава възможност за директен достъп до всяка услуга на компанията, така че да можете спокойно да разгледате богатото портфолио от технологични продукти на телекома.

С негова помощ лесно и бързо ще направите справка за даден продукт – да сравните цени, технически характеристики, абонаментни планове и други. На потребителите се предоставя възможност за по-широк поглед върху множество продукти едновременно, като при интерес само с няколко клика можете да извършите плащане онлайн.

Тези от вас, които платят сметката си чрез карта Mastercard и запазят данните на картата за следващо плащане, получават шанс за участие в допълнителна промоция – седмична томбола за 1000 лв. Тази игра е достъпна за настоящите потребители, както и за нови клиенти на А1, които са заплатили сметка на стойност над 10 лв. в Моят А1 и е активна до края на януари 2021 г.


Сигурност при плащанията и не само

Освен бързина и удобство, потребителите получават и сигурност. От една страна плащането през каналите на самообслужване на А1 е защитено с криптирана връзка, като клиентите могат да се абонират и за автоматично плащане всеки месец, посочвайки своя дебитна карта като разплащателно средство.

От друга страна можете да бъдете сигурни, че спазвате препоръчителните указания на експерти от Световната здравна организация (СЗО) и Министерство на здравеопазването (МЗ) за по-голяма социална дистанция и изолация по време на пандемичната обстановка.