Зад гърба на Джони има огромен брой роли във филмите за възрастни, при това американецът не веднъж е ставал герой и на мемета. 

Но малцина знаят какъв всъщност е той в реалния живот. 

Затова Синс засне клип за своя канал в Ютуб, където отговори на въпроси на последователи и показа как протича един негов обикновен ден. 

Както казва самият актьор, почти така, както и на останалите хора. Той се събужда с аларма, а след това обича още няколко минути да се повъргаля в леглото, където при него идват да се гушкат неговите две любими кученца.  

След това той посещава банята, застила си леглото и се облича. Нещо, което никога не може да се види в неговите филми. Утрото не минава без закуска и чаша ароматно кафе. По думите на актьора, той винаги закусва, като не е много важно какво точно. 

При това той се старае да се храни само със здравословни храни и повече зеленчуци. Що се отнася до името на артиста, там има малка особеност. Той харесва истинското си име, но все пак прякорът му харесва повече. Синс избира кое да използва в зависимост от мястото и събеседника.  

"Това зависи от човека, с който разговарям. Хората от порноиндустрията или от близкото ми обкръжение ме знаят като Джони... Но за личния живот, за нещата извън порното аз използвам истинското си име Стийв. Като цяло предпочитам Джони, то повече ми отива", смята Джони Синс. 


Джони казва още, че в порноиндустрията той се е включил на 26-годишна възраст, сменяйки няколко професии. С трудностите в живота той се сблъсква, когато е само на 14 г., започвайки да разнася вестници. 

Актьорът говори доста скромно за себе си, въпреки своята популярност, не смята, че притежава някакви таланти в други сфери, освен неговата основна. 

"Преди порното, където попаднах на 26 години, аз работих доста. От 14-годишен започнах да разнасям вестници. Последната длъжност, която заемах, преди индустрията, бе общак на строеж. Там ми се налагаше да работя страшно много за много малко пари, много се изморявах... Не мисля, че имам някакви таланти, освен онези, които вие вече сте видели. Аз съм добър в много неща, но не съм много талантлив", казва Синс. 

Превод и редакция: БЛИЦ