Адам Арчън, който твърди, че е пътешественик във времето, направи изненадващи прогнози за бъдещето. Той разказва, че е бил в 2045 година и е видял уникални неща.

Конспирациите му сочат, че през 2028 година ще бъде официално признато съществуването на извънземните. Никой не споделя откъде идват нашествениците, но Адам твърди, че не идват от космоса, а от друго измерение, 

"Ще има само една дигитална валута и никакви пари в кеш", твърди още Адам във видеото си в канала с конспиративни теории Apex TV в Youtube. 

"Последният президент на САЩ е Йоланда Кинг. Тя е внучка на легендарния Мартин Лутър Кинг. Йоланда ще бъде най-добрият президент, който САЩ някога са имали в историята си", разкрива още конспиративният теоретик. 

Той твърди, че Йоланда ще бъде избрана през 2028 година. Ако това се случи, тя ще стане най-младият избран президент на Щатите. Не е ясно как ще се случи това, тъй като по закона на САЩ президентът трябва да бъде поне на 35 години, за да влезе в овалния кабинет. През 2028 година Йоланда едва ще е надхвърлила 20-те си години. 

Пътешественикът смята, че годините ще бъдат занижени, както и тези за гласуване, за да се дадат повече права на по-младите. 

Припомняме, че преди броени дни друг "Пътешественик на времето" направи предсказания за следващия президент на САЩ. Майкъл Макинтош твърди, че е бил и на Марс, където е получил много специални способности. Прочети повече тук.