Това сякаш е една съвсем обикновена картина, но нейната история крие мрачни тайни. 

Картината, наречена "Любовни писма", е нарисувана от художника Ричард Кинг.Момиченцето на нея изглежда миловидно като ангелче, но ако разберете историята, която се крие зад картината, ще настръхнете от ужас.В хотел The Driskill, намиращ се в щата Тексас в Америка, се настанило семейството на влиятелен мъж - сенатор Хюстън. Сред гостите била и неговата малка дъщеричка Саманта, която, като всички деца била весела и буйна. 

Играейки си с топка, стигнала до стълбището. Протегнала ръчички да хване играчката и полетяла надолу през парапета. Падайки, детето починало на място. 

Странното в цялата история е това, че на една от стените на хотела виси портрет на момиченце, нарисуван много преди Саманта да се роди, нещо повече - двете си приличали като две капки вода. 

Освен това гостите забелязвали и друга странност - ако дълго гледали към портрета, изражението на детето се променяло, дори отваряло устни, сякаш ще заговори всеки момент. 

Оттогава хотелът получил лоша слава и там почти не се настанявали гости с деца. Сега това място е един от най-известните домове с призраци.

Превод БЛИЦ