„Проведох работна среща с директора на Фондация "Асоциация Анимус" Мария Чомарова и Миглена Атанасова - координатор програми и проекти към Фондацията. По време на срещата обсъдихме предстоящото ми участие в конференцията "Бащите говорят!" на 20 април тази година, която се организира от Фондация "Асоциация Анимус" като част от националната кампания "Да бъдеш баща". Като баща на три дъщери подчертах, че за мен е удоволствие и дълг като участник в конференцията да дам гласност на това какво ми е дало бащинството“. Това написа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов преди минути в личния му фейсбук профил,

„Заявих, че бащинството и семейството са най-ценното, което може да има човек в живота си. Именно това позволява на един мъж да бъде силен, мотивиран и успешен, включително и в професията си. Аз мога да бъда успешен и да премина през всички предизвикателства, когато знам, че вечерта ще се прибера в моето женско царство и че тяхната любов и подкрепа винаги ще са до мен“, сподели още Цветанов.

„С Мария Чомарова се обединихме около идеята, че подобни събития са ключови, за да се припомни и покаже още веднъж ценността на семейството и ключовата роля на активното бащинство, което дава много както на децата, така и на самите родители. На свой ред аз бях категоричен, че равнопоставеността, сплотеността и взаимното уважение са основните елементи, които помагат да родителите не само да създадат една любяща среда за децата си, но и да изградят себе си като успешни и силни личности“, уточни още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!