Потребителка на TikTok на име Адисън е разказала как е открила тайна стая под леглото си в хотелската стая, в която е била отседнала с баба си.

"Бях в хотела и лежах на леглото, когато забелязах прорез в пода. Баба ми и аз решихме да го отворим", обяснява момичето във видеото.

На кадрите се вижда под с мокет, в който е направен прорез. Отдолу се оказало, че има малка, празна стая. Жената отбелязва, че е отседнала в едноетажен мотел, така че била много изненадана да открие тайно помещение.

 
@addisoncassel

better not be a body under my bed ##fy ##fypシ ##fyp ##StudentSectionSauce ##FlauntItChallenge ##ZFlipClackdown ##SoundcoreGoForGold ##HowIBathAndBodyWorks

♬ Oh No - Kreepa
Потребителите на TikTok са гледали кадрите повече от 4,6 милиона пъти. Видеоклипът е събрал над 315 000 харесвания и хиляди коментари.

Някои потребители предлагат рационални обяснения: "Може да е котелно помещение или бомбоубежище, особено в стар хотел", пише един от тях. "Това е мазе. Всеки хотел има такъв", отбелязва друг.

Други потребители припомнят, че подобна ситуация е показвана в много филми на ужасите. "Веднъж гледах филм за луд собственик на хотел, в който всяка стая имаше подземни тунели, водещи към нея, и той убиваше гостите в съня им", пише един от коментиращите. "Бих си тръгнал" - казва втори потребител.

В следващия видеоклип Адисън изказва мнението си за тези теории. "Вероятно е просто мазе. Но в него няма тръби или кабели", казва тя. Момичето демонстрира, че стаята изглежда изоставена и пълна с прах и паяжини.

Превод и редакция: БЛИЦ

@addisoncassel

part 3 ##fy ##fypシ ##fyp ##StudentSectionSauce ##FlauntItChallenge ##ZFlipClackdown ##SoundcoreGoForGold ##HowIBathAndBodyWorks ##JifRapChallenge

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod