Сводникът от Италианската махала Николай Трингов влиза в затвора за 3,3 г., пише "Флагман". 

По делото за сводничество той получи 1 г. и 10 м., като  му бе приведена и предходната условна присъда от 1 г.  и 5 м., от която бе изтърпял само няколко месеца.

Без грам скрупули Трингов извърши деянието в изпитателен срок за предишните си няколко поредни изстъпления в един ден отправил 3 закани за убийство с газов пистолет спрямо 3 деца, нанесъл е една средна и една лека телесна повреда при култовото си изстъпление в бургаския ж.к. „Лазур“ през август 2019 г. 

Трингов караше приятелката си Милена да проституира и я държа с месеци под ключ в апартамента си на ул."Княз Борис I". Милена била пускана да излиза навън, ако трябва за обслужи клиент или в най-добрия случай, съвсем контролирано да отиде до жилището на майка си в ж.к. "Меден рудник", за да види детето си.

21-годишната бургазлийка се запознала с Трингов през миналото лято в Слънчев бряг. В началото той дал вид на грижовен и любящ приятел, но много бързо се превърнал в чудовище. За нея всичко се променило, след като се нанесла в апартамента му в ж.к. "Възраждане".

Още от първите дни й било казано, че няма право на избор - трябва да изпълнява всичко, което й каже Николай. Той почти никога не се явявал сам, винаги се движел с аверите си, изглеждащи като ударна група. Това респектирало момичето, което малко преди това е смятало, че е срещнало своя рицар на бял кон.

Милена била мачкана психически, повтаряло й се многократно, че ако не се подчинява, ще й се случи нещо много лошо. Клиентите са намирани чрез обява в "ало.бургас".  21-годишният криминално проявен бургазлия е обвинен в склоняване към проституция на приятелката си Милена, както и в упражняване на тормоз върху нея. По данни на прокуратурата – той дори е инжектирал Милена с неопределена субстанция. Освен сочената за жертва са разпитани и трима свидетели.

Няколко пъти за назидание била зверски пребивана. Веднъж дори успяла да избяга, но за няколко часа я открили и предупредили, че ако още веднъж изчезне - ще го отнесе детето й.

Именно заради това в последните месеци се примирила, приемала толкова клиенти, колкото Николай й доведе. Той изобщо не я щадял, предлагал я по 100 лева за сеанс. Понякога я подарявал на приятели. Друг път си биел камшика и изчезвал за 10-ина дни, оставяйки я заключена в жилището му със съвсем оскъдни хранителни запаси.

В съда 21-годишният Трингов се опита да й прехвърли вината и каза, че едва ли не "тя го е сготвила", била неблагодарница, защото и преди проституирала, а той й осигурил терен, пенеше се в съдебната зала Николай Трингов и очевидно искаше да покаже, че е напълно чист, жертва на отмъстителната си приятелка.

Срещу него обаче показания са дали двама от най-близките му. Те са го "заковали", посочвайки точно какво е причинил на Милена.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд - Бургас.