37,5 години затвор поиска прокуратурата общо за седемте подсъдими за стрелбата по Илиян Варсанов в кв. "Белите брези" на 16 август 2002 година по време на делото в Софийски градски съд.
Обвинителите поискаха пет години за Димитър Вучев-Демби, също толкова за другите подсъдими Реджан Мисан, Цветан Деянов, Росен Пенев. По седем години бяха поискани за Бисер Илиев и Александър Валентинов, защото последният е криминално проявен и осъждан за други прояви. Най-малка присъда бе поискана за Кирил Кърнолски.  Самият Варсанов не се яви на днешното съдебно заседание, той бе представляван от защитата си.
В момента текат пледоарите на адвокатите на подсъдимите в по-късен час да има решение на съда. Пред журналисти преди заседанието Демби отрече да е ключов свидетел по предстоящото дело срещу Златко-Баретата.
По делото има данни, че Димитър Вучев е закупил автомат със сгаваем обхват преди стрелбата по Версанов. Това днес в съдебна зала изтъкна обвинителят на седемте подсъдими. Смята се, че престъплението е извършено с автомобил "Опел - Кадет", който е бил към таксиметрова фирма и е управляван от подсъдимия Кърнолски, който е известен с прякора Бакшиша. След престъплението са засечени и телефонни разговори между подсъдимите, които са прекъснали веднага, когато те са разбрали, че опита за убийство е неуспешен.
Милан Николов, БЛИЦ