Водещият на сутрешния блок на bTV, която тази сутрин направи грандиозен гаф, Антон Хекимян нагло опита да вкара бившият финансов министър Милен Велчев в схемите на Васил Божков, като настоятелно изиска гостът му да коментира темата за статуса на бизнесмена, пише "Монитор".


Разбира се не му се получи, а единствено постави госта си в неудобно положение пробвайки да го замеси в скандалната манипулация на Цветан Василев, Васил Божков и Иво Прокопиев. Самият Велчев на няколко пъти повтори, че би се въздържал да коментира такива "пресни" разкрития, които "може да са автентични, а може и да не са". 

"Разкритията на Васил Божков за Владислав Горанов може да са автентични, но може и да не са. Все още е рано за изводи", заяви Велчев.

"Подобни комуникации с Божков не съм имал в дейността ми на финансов министър, но не бих искал да хвърлям обвинения в ничия градина, без да се докаже автентичността“, допълни финансистът. 

Цветомир Найденов за "разкритията" на Божков: То е смешно направо!

"Напълно естествено е Божков да се опита да се защити, аз не мога да коментирам до колко са основателни неговите обвинения, но сами по себе си са сериозни“, допълни той. 

От рано сутринта любимата на обединените подсъдими бизнесмени bTV облъчва ефира с информация за измислените чатове между обвиняемия Васил Божков и човек с никнейм Vladi Gоranov. В национален ефир, слязлата на нивото на кабеларка телевизия опитва да внушава как този чат е автентичен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!