Поредната информационна бомба на най-четената електронна медия БЛИЦ се потвърди. Днес проваленият протестър Христо Иванов обяви от ведомствения си ефир на BTv, че не иска Радан Кънев в сектата си "ДАЙ България".
Още преди месец БЛИЦ предвиди, че биреният алкохолик ще бъде изритан от агнешкия проект на посмешището, което две години бе правосъден министър на България, а преди това заемаше поста вицепремиер в служебния кабинет на проф. Близнашки.

Става все по-явно, че идеологът на мафиотската приватизация Иван Костов разчиства всичките си кукли и ги прибира в килера на драгалевския си палат.

Сега идват избори и Костов се нуждае от нови пионки, които да обикалят телевизионните студия в опит да превземат държавата. Никак не е случайно, че Иванов е кръстил партията си "ДА, България", а доскорошното му аверче Радан - "Нова република".

Срамната приватизация на Ментора от Драгалевци веднъж вече ограби държавата и опоска икономиката й. И тъй като предишната държава е плячкосана, Костов и "Агнешките главички" се нуждаят от нова, която да опоскат и поделят между тях и подсъдимите си приятели от страната и чужбина.

Копелетата както самите те се наричат Радан и Христо спокойно могат да се обединят в една обща корупционна партия и да слеят имената на сектите си в едно общо "ДАЙ НОВА БЪЛГАРИЯ".

Така ще играят с открити карти и ще бъдат честни пред себе си и хората от мола, които участваха в учредяването на проектите им.

От любезно поднесения му ефир на BTv Христо Иванов видяхме и друга шокираща промяна в мисленето му. Доскорошният ласкател на Бойко Борисов и Цацаров, днес се превърна в острие, което искаше да ги прониже.

Острието, обаче се удари в гредата, рикошира и спука розовия балон на "Агнешките главички". Те вероятно още не го знаят, но на 26 март ще го осъзнаят!

Ивайло КРАЧУНОВ

 
Христо Иванов раболепничеше пред Борисов и Цацаров докато беше правосъден министър, а сега ги заклеймява. Това е новият морал на "Агнешките главички"