"Мерките на САЩ срещу спонсорите на приблизително половината от политическата дейност у нас напоследък не пречат на служебните старшини, които управляват временно страната, но вместо служебно, го вършат предизборно", това написа в сличния си фейсбук профил продуцентът Виктор Димчев.

"Само за два дена служебният перестройчик в здравеопазването нападна две от най-важните болници в страната и ги обезглави.

Подигравателният тон на мангъровци/чобанисти/стойковци и подобните им 5G клонинги не отговаря на достойнствата на благородната лекарска професия", заяви той.

Думите му идват, след като по-рано днес служебният здравен министър Стойчо Кацаров каза, че болница "Лозенец" се е източвала и че там са правени по думите му съмнителни трансплантации.

"От друга страна аватарите на мафията, изгонените олигарси и платените обществени функционери, ще продължат да тровят средата в България.

Пито, платено, от античен ритон, с вкус на кюстендилска череша, мирис на фуражка, като шкембе, опънало копчелък, като ПР, бранил престъпници срещу плата, като пагон от протестно въстание, като пионка, бурма или осил, както дойде.

Часовникът тиктака за глупците", написа още Димчев.