Нашият приятел се казва Йордан Стоянов Янински. От 3 години е абонат на вестник “Над 55” и вече е печелил ежегодната томбола на редакцията за годишния абонамент.

Роден съм на 24 септември 1966 г. в Ихтиман. Израснал съм в с. Горни Лозен. Работя като помощник локомотивен машинист в гара Драгоман - Товарни превози - София. Имам вече 37 години трудов стаж.

Спортувам от 12-годишна възраст. Радостен и щастлив съм, защото дочаках възрастта 55 - и вече съм над 55, като вестника. Редовен читател съм и вашето издание много ми харесва. Където и да се намирам, го препоръчвам на всички. 

Освен за него, съм абониран и за в. “Ехо”, защото съм запален планинар. Покорил съм 100-те национални обекта, сподели при посещението си в редакцията Данчо.

Може да се каже, че семейството му е спортно, като и синът му е играл в железничарския клуб “Локомотив”. Когато го запитахме какво е отношението му към останалите два гранда - “Левски” и ЦСКА-София, той отговори, без да се замисля:

- Повече на сърце ми е “синият” отбор, дори съм добър приятел с Наско Сираков. Мога да ви донеса и снимки с него.
Преди известно време Данчо дойде в редакцията и почерпи за 55-ия си рожден ден. Направихме му и снимки по спортен екип, като на единия от тях е поръчал да отпечатат снимка от личната карта на дядо му, който е загинал в годините на Втората световна война. 

Пожелаваме му да бъде жив, здрав и все така с ведро настроение да върви по интересния си жизнен път! И както и досега, негов верен приятел да е нашият вестник.