Режисьорът Евгений Михайлов изригна в нов гневен пост срещу едни от организаторите на протестите срещу правителството на Бойко Борисов - "Отровното трио". 

"Трябва да си тежко увреден или невменяем за да може всяка вечер да слушаш на живо еднообразните безпомощни брътвежи на мърлявото Отровно трио. Горките...", написа той в профила си във Фейсбук. 


 

Трябва да си тежко увреден или невменяем за да може всяка вечер да слушаш на живо еднообразните безпомощни брътвежи на мърлявото Отровно трио. Горките...

Публикувахте от Evgeny Mihaylov в Понеделник, 17 август 2020 г.

Михайлов не пропусна да разкритикува и поведението на президента Румен Радев във Варна. Както БЛИЦ съобщи, тази вечер той се появи пред сградата на Общината в морската столица, за да подкрепи демонстрантите. И отново настоя за оставката на правителството. 

"На снимката не виждам държавният глава на България. Виждам Резидент на Кремъл и предводител на метежниците на разследваната мафия!", лаконичен бе режисьорът по повод изявата на Радев.

 

На снимката не виждам държавният глава на България. Виждам Резидент на Кремъл и предводител на метежниците на разследваната мафия!

Публикувахте от Evgeny Mihaylov в Понеделник, 17 август 2020 г.