Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси, пише "Монитор".
Грантовата протестърка Ивет Добромирова се вживява в ролята на Върховния касационен съд. Или може би се чувства удобно да се изказва от името на тази институция. В личния си сайт, представен като новинарски, Добромирова публикува статия, представена като новинарска с категорично заглавие, което би могло да е вярно само ако има постановено решение на ВКС за жалбите срещу „Дa(й) България“.

Фалшивото заглавие всъщност е подплатено със становището на адвокат и е преписано от друга медия, но минавайки през фабриката за фалшиви новини вече звучи като достоверен факт от последна инстанция. А дали е случайно, че Добромирова има самочувствието да се изживява като ВКС, можем да си направим изводи от поведението на шефа на съда – Лозан Панов.