Кървав екшън вдигна на крак полицията в Поморие. Съседи се клаха посред бял ден на оживената главна улица „Княз Борис I“, в района на обект за бързо хранене “Jumbo”, пред дом номер 201 и 201А, където живеят, уточнява Флагман.бг. 

Скандалът между 51-годишен помориец и 46-годишни мъж и жена започнал след 15 часа в четвъртък заради куче. Домашният любимец на мъжа и жената почвало да лае при най-малкия шум, а това побърквало техния съсед, който не можел да заспи.

Много бързо конфликтът между тримата прераснал във физическа разправия - пред очите на втрещените туристи. 51-годишният помориец, който се казва Велиян Димитров, взел един нож, с който нанесъл множество удари по тялото на съседа си Михаил Алексиев и един в тялото на съседка си Станка Костова. 

Свидетели на кървавата сцена са подали сигнал на тел. 112. На място веднага са пристигнали полицейски и медицински екипи. 

Двамата пострадали са откарани в УМБАЛ-Бургас. Там е установени, че 46-годишният Михаил Алексиев е с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния кош и прободна рана в областта на корема (без да е засегната стомашната кухина). Пострадалата жена има прободна рана в областта на корема. Двамата са настанени за лечение без опасност за живота. 

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед, извършителят Велиян Димитров се оплакал от болка в областта на гърдите, вероятно от физическата разправия. Той е откаран в УМБАЛ-Бургас. Има травма на гръдния кош и също е настанен за лечение, без опасност за живота.

Извършени са разпити на свидетели и очевидци на случая. Намерен е ножът, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук