Смъртта на великата пророчица Ванга, както и на астролога Иван Станчев, не са отказали Лили Иванова от вечното любопитство, свързано с бъдещето. Наш репортер разбра, че примата се съветва за всичко с известна нумероложка – българка на име Велина, която от години живее в САЩ. Нашенката е прочута зад Океана , a точността в предсказванията била доказана във времето. Хонорарът на сънародничката ни е космически. Сред клиентите й са редица холивудски звезди.
Известно е, че поплегендата е твърде суеверна. Приятел я е свързал с  нумероложката от САЩ и от тогава тя не прави дори крачка, преди да се чуе и допита до  новата си съветничка.Съвсем естествено един от често задаваните въпроси е свързан с продължителността на живота на звездата. Източници на „ШОУ”, близки до астроложката, издадоха, че Лили вече знае отговора.  Велина е изчислила последната й дата,  но я е съобщила единствено на нея.

Много хора не вярват в предсказания, още по-малко на нумерологията. Има ли истина в тези неща – никой не може да потвърди на 100%. Лили обаче  обича да чува какво са й предначертали планетите. 

Преди години покойният астролог Иван Станчев направи персонален хороскоп на примата. Тогава той й каза, че ще пее до 92 години и до самия си край ще раздава  талант по сцената. Предсказанието на звездите не показвало никакви болести и тежки здравословни проблеми. Цялата кармична линия на живота на Лили предопределяла да е все здрава като канара. „Вече не вярвам на врачки, шарлатани и „специалисти”  а само на истински хороскопи”, казва в свое интервю Лили. Станчев често консултирал звездата, като тя няколко пъти си е поръчвала при него изготвянето на годишен хороскоп и всичко предсказано след това съвпадало. Освен това известен  композитор и приятел на примата също й е правил хороскопи в миналото. С тях тя се  е съобразявала много стриктно.

Красимир КРАСИМИРОВ 

ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА