Нова задкулисна връзка на скандалния вицепремиер в първото правителство на Бойко Борисов - Симеон Дянков разбуни обществено-политическите духове и продължава да е обект на нестихващи коментари, научи БЛИЦ.
Стана ясно, че кокетна блондинка Доротея Пандова-Гаргова е дирижирала много от назначенията по времето, в което Дянков беше заместник министър-председател.

"По едно време Дороти се разпореждаше в министерството, все едно, че си беше у дома. Тя въртеше кадровата политика на Дянков и поддържаше топлите му контакти с Прокопиев. Играеше ролята на нещо като денонощно момиче за свръзка", разкри пред БЛИЦ запознат с дейността на Пандова-Гаргова.

Шармантната персона явно е била толкова важна, че се е уредила със собствен кабинет във финансовото ведомство. Твърди се, че от малката си стая тя се е разпореждала с част от важните държавни постове, на които е уреждала "подходящи" до кръга "Капитал" агнешки главички.

Преди да се намърда под кожата на Дянков Гаргова е била изпълнителен директор на Съюза на издателите в България (СИБ).  Там  се запознава с Иво Прокопиев. Според запознати е управлявала "прайвит офиса" на скандалния издател - отговаряла е за организацията на служебния и личния му живот.

Тепърва ще излизат много истини за Симеон Дянков, който наскоро беше привлечен като обвиняем заедно с приятелчетата си Иво Прокопиев и Трайчо Трайков.

За пред обществото, Дянков имаше нахалството да сравнява държавния бюджет с постна пица, но на плънката на неговата любима пица "Пеперони" биха завидели дори мафиотите от Сицилия.
 
Скандалната Доротея Пандова-Гаргова на хартия се е водила политически съветник на Дянков, но иначе е имала много по-скандални правомощия

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ НОВИ СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДЯНКОВ, ПРОКОПИЕВ, ТРАЙЧО ТРАЙКОВ И... "АГНЕШКИТЕ ГЛАВИЧКИ"!