Грозна задкулисна сделка е напът да направи България за резил в цяла Европа! Преди минути стана ясно, че скандалната Румяна Ченалова е оправдана от съда на Калоян Топалов, който е сочен за придворен магистрат на кръга "Агнешките главички". Същият този съд само в рамките на 72 часа оневини Ченалова и регистрира партията на посмешището Христо Иванов - "ДАЙ България".
Позорът с оправдаването на обвинената в престъпление по служба и документна измама съдия е безпрецедентен.

Съдът на Топалов толкова се е престарал, че не е дал възможност дори казусът да стигне до съдебната зала.

Подозира се, че в дъното на оневиняването на Ченалова са монтираните записи, които тя изпрати до сайта "Биволъ" - услужливо подети от т.нар. големи телевизии и протестърските шпиц команди.

Сега вече е ясно - съдиите на разбойническия приватизатор Иван Костов - баща на "Агнешките главички", са пуснати да деребействат.

Очаква се следващите оправдани от съда на Калоян Топалов и Лозан Панов да са банкерът-беглец Цветан Василев, Иво Прокопиев и бившите министри от кръга "Капитал" Трайчо и Симеон Дянков.
 
Те със сигурност ще получат индулгенция в пленения храм на Темида, който иначе е призван да правораздава в полза на гражданите.

Време е държавата да реагира незабавно за кардинална промяна в съдебната власт и създаването на нови специализирани съдилища, в които да властват законите, а не задкулисно-мафиотските зависимости.

В противен случай Лозан Панов, Калоян Топалов и Методи Лалов всеки момент ще отворят вратите на затворите и ще пуснат на свобода заключените в тях убийци, измамници и изнасилвачи!

Тяхното безобразие обаче няма да остане незабелязано от европейските институции в Брюксел!