"Победих 17 провалени политици с нула лева. Бих искала да благодаря на всички смели българи, които не продадоха гласовете си за 50 лева, а подкрепиха истинската си президентка."

"Моята информация е, че за мен са гласували 300 000 души, но не мога да го докажа. По официални данни са 30 000, аз и на това съм доволна. Аз видях с очите си политическия театър."

Това заяви в ефира на Нова тв Луна Йорданова, която беше кандидат за президент.

"Вие чухте ли последната новина? Радев ни е подготвил една конституцийка, която явно така е подготвена в една тъмна доба. Не знам ще доживеем ли ние Велико народно събрание., коментира певицата - кандидат за президент.

"Аз призовавам хората на бойкот. Тези двама главатари на бандата се готвят да управляват отново задкулисно. Призовавам тези двамата дето се борят да ни управляват. Румен Радев така като го погледнете прилича ли ви на гений? А ония там как му беше името бойковиста - той прилича ли ви на гений?", пита Луна Йорданова.

"Аз оставам в политиката. Това беше само за загрявка. Ние се нуждаем от движение за контрол над властта с инструмент за отзоваване. Ние знам как ще се случи това, но ние си искаме да си ни командарят 240 мишлета.", категорична е тя.

Тази Конституция обслужва интересите на задкулисието ни.

"Аз винаги тръгвам с шоу, но съм сериозна. В 21-ви век е нормално да се напише писмо и да очакваш отговор. Писала съм до Байдън, писала съм и до други президенти. Някои от тези успешни правителства сами ще ме потърсят.", каза Луна.

"Призовавам целия български народ да бойкотира изборите.", заключи тя.