Полицаят Венцислав Караджов, който е обвинен в убийството на баща си Цветан и майка си Божурка остана за постоянно в ареста. Мярката за неотклонение повече не може да бъде обжалвана, реши апелативния съд в Пловдив.
"Не съм убил родителите си. Моля пуснете ме под домашен арест. И да съм вътре и да съм у дома, нищо няма да се промени. Мен никой не ме зачита за човек, никой не ме взема на сериозно и не ме разпитват", заяви полицаят.

Той за пореден път каза, че не е възпрепятствал правосъдието и помага по всички начини истината да излезе наяве. Председателят на съдебния състав Иван Ранчев отказа да пусне на свобода Караджов с мотива, че престъплението, в което той е обвинен, е много тежко. Освен това предстои да бъдат направени допълнителни процесуално-следствени действия. Едно от тях е експертиза на плейстейшъна на 15-годишния Алекс, сина на Венцислав и съпругата му Каля. 

БЛИЦ припомня, че разследващите се съмняваха, че детето знае нещо, именно затова то бе многократно разпитвано. Бившият полицай избухна и заяви преди време, че колегите му тероризират психически момчето, което е с лабилна психика

Припомням че възрастното семейство Караджови бе разстреляно с по няколко куршума в дома си в Пловдив. Единственият обвинен за зверството е синът им, тъй като младите и старите са имали от дълги години скандали за имоти. До момента Караджов младши не се признава за виновен.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ