Районен съд-Пловдив наложи глоби в размер на по 100 лв. на двама нарушители на обществения ред в заведение в центъра на Пловдив.

Снощи около 22:30 часа Тома Томов - синът на строителния предприемач Христо Томов, и негов приятел - Георги Попечкин, чиято майка е данъчна служителка, посетили с компания заведение на улица „Капитан Райчо“.

Двамата мъже - видимо превъзбудени, започнали да се заяждат с охраната в заведението, а малко по-късно насочили агресията си и към управителката на заведението, която им направила забележка, че смущават спокойствието на останалите посетители.

Мощен удар: Арестуваха сина на крупен бизнесмен в Пловдивско СНИМКА

След като персоналът на заведението не успял да тушира проблема, сигнализирал на органите на реда. Пристигнала полицейска патрулка и униформените задържали двамата мъже, които днес са били изправени пред съда, за да понесат отговорност за хулиганската си проява.

БЛИЦ припомня, че миналата седмица синът на бизнесмена беше арестуван, след като блъсна полицейска кола, опита се да избяга от полицията, а в него беше открита марихуана. Младият шофьор беше седнал дрогиран зад волана. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ