Тази седмица, на бляскава церемония се събраха настоящи и бивши спортни величия. Поводът бе традиционната годишна церемония - „Нощта на шампионите“, на Спортния тотализатор и Министерството на спорта. Сред вип гостите, които се окичиха с почетния орден „Венец на победителя“ бяха Вальо Михов, Петър Попангелов, Александър Томов, Кирил Домусчиев и Таня Богомилова.


Само 2 дни след като навърши 66 години, Вальо Михов отново беше верен на изискания си стил, като заложи на класически черен костюм и папийонка.

Бившият президент на Българския футболен съюз, който е известен бохем и ценител на женската красота, не пропусна да покаже изтънчения си маниер като целуна ръка на Невяна Владинова. Бившата световна гимнастичка, която направи своя дебют като водеща, изглеждаше блестящо в новото си амплоа с дантелена черна рокля.Отличените спортисти номер 1 на България получиха на събитието чекове на стойност 215 000 лева, осигурени от родното тото, а Невяна обяви, че само за изминалата година БСТ е подпомогнало българския спорт с близо 30 милиона лева.