Днес, 08.02.2017 г., стана ясно името на големия победител в кампанията с допълнителни печалби, чрез която „Еврофутбол“ раздаде общата сума от 29 000 лева на своите участници. Дни преди да навърши 40 години Бенко Бенков от Велико Търново спечели 5 000 лева и така оглави списъка с късметлиите в инициативата, която стартира на 10.01.2017 г. и продължи до 7-ми февруари.
„Не мога да повярвам! Щастлив съм, че печеля – смятам да зарадвам семейството си и да заведа двете си деца и съпругата ми на дългомечтана от нас екскурзия извън България. Винаги съм бил фен на „Еврофутбол“ – играя редовно от 15 години, като предпочитам правите колонки на мачове от големите европейски първенства и това не е първият път, в който вземам добра печалба. Сигурен съм, че не е и последният! Желая успех и късмет на всички участници – повярвайте, те (Бел. ред. - късметът и успехът) спохождат истинските почнавачи!“, сподели развълнуваният Бенко Бенков, когато разбра добрата новина.

Неговото име бе определено измежду всички, които регистрираха в сайта www.eurofootball.bg своите талони (първите 30 цифри от баркода на квитанцията или 30 цифровия баркод на форма „Изплащане“) за минимум 5 лева от Спортмакс или Гонки или за поне 10 лева от спортни залози през периода на цялата кампания – от 10.01.2017 г. до 24 ч. на 07.02.2017 г.

„Еврофутбол“ желае успех и късмет на всички свои участници и им обещава още и много атрактивни печалби!