Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ постанови на 8 март състав на районния съд в Гълъбово спрямо двама местни жители, които са обвиняеми по досъдебно производство за съвъкупление и блудство с момиче, което не е навършило 14 години.

Срещу 51 – годишният собственик на транспортна фирма Николай Пейков обвинението е за многократно полово сношение с непълнолетната Д.,а срещу неговия приятел: 49-годишният Владимир Желев, притежател на пицария в центъра на миньорското градче и дългогодишен самодеец в тукашната театрална трупа то е за блудствени действия със същата хлапачка, съобщава "Монитор".

Гнусно: Известен актьор и бизнесмен от Гълъбово три години поред изнасилвал 12-годишно момиченце! С авер снимали извращенията! 

Почти три години е продължила „връзката“ между „чичковците“ и детето, което в началото още не било навършило 12 години, съобщиха запознати с хода на досъдебното производство.

Водещ по неофициални данни бил Николай, който живеел в съседство с дома на момиченцето, на последващ етап се включил и Владимир. В хода на разследването са иззети снимки, на които са заснети сексуални сцени с малолетката. Фотографиите са правени от Николай, който в съдебна зала е заявил, че след това ги е изтрил и не ги е разпространявал.

За случващото се между чичковците и момиченцето са знаели доста хора от най-близкото им обкръжение, но не е имало реакция, коментират запознати. На този етап няма данни родителите на жертвата да са знаели за „приятелството“, но за сметка на това е имало педагози, които са „поназнайвали“ подробности.

Малката  е ученичка в седми клас, ползва ресурсен учител поради интелектуални затруднения. Извършена е била медицинска експертиза, назначени са още няколко други.

Момиченцето се е регистрирало  в социалните мрежи със собственото си име, но е завишило с близо 7 години истинската си възраст.Ден след като историята стана публична профилът, който имаше над 200 „приятели“  бе закрит. Момичето липсва сред „приятелите“ на двамата „чичковци“.

Определението за крайната мярка за неотклонение „задържане под стража“ може дабъде обжалвана пред старозагорския окръжен съд на 15 март.

До последно познати и приятели на задържаните не искаха да повярват, че са били способни на подобни  "сексуални извращения“, появиха се дори съмнения, че са станали жертва на „постановка“ от конкуренти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!