Рано тази сутрин бившият съпруг на брутално убитата Виктория Маринов направи интересни изказвания по адрес на Северин Красимиров, който отне живота й. Свилен Максимов попита какво трябва да се направи с този изверг – да бъде убит с камъни или да бъде обесен. Но уточни, че не си заслужава да се правят такива усилия.

В същото време приятели на Виктория, която вчера бе погребана в бял ковчег, изразиха своето възмущение и гняв срещу Северин.

В лични профил на русенската журналистка има доста коментари, които зоват за линч и бавна смърт на 21-годишния младеж, видя БЛИЦ.

„След поредното брутално убийство от циганин на безобидно момиче, циганите в Русе хванаха брадвите и ножовете да се защитават. Познавам доста цигани, имам и приятели сред тях. Знам начина им на мислене. Те си мислят, че плашат българите с това, че не им пука да влязат в затвора за убийство. НО ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ НАС БЪЛГАРИТЕ НЕ НИ Е СТРАХ ДОРИ ДА УМРЕМ АКО СЕ НАЛАГА!!! БЪЛГАРИЯ Я ИМА 1300 ГОДИНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ НА ЦИГАНИТЕ ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО!!!
ПОСТАВЯЛИ СМЕ ИМПЕРИИ НА КОЛЕНЕ И СМЕ ДАВАЛИ ЖЕРТВИ КОГАТО СЕ НАЛАГА. НО НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ НА КОЛЕНЕ. АРАБИТЕ ГИ Е БИЛО СТРАХ ЕДИНСТВЕНО ОТ БЪЛГАРИТЕ. ДОРИ И ПРЕЗ ТУРСКО СМЕ ИМАЛИ ВОЙВОДИ И ЧЕТНИЦИ, ЖЕРТВАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ!“, пише мъж, който се е представил като Ив Борисов.


Росен Симеонов пък пише: „Дано да пукне изрода неграмотното малоумно същество който и го причини това "Безумни Простаци,, навсякъде ги има. "ПОЧИВАЙ В МИР!“.


„Почивай в мир! НЕКА ГНУСНИЯ ТУРСКИ МАНГАЛ,КОЙТО ТИ ПРИЧИНИ ТОВА ДА ГНИЕ В АДА !“, зове пък Христо Георгиев.

„Почивай в мир, Вики! Надявам се мръсното животно да изживее един дълъг и изключително мъчителен живот в затвора!“, казва пък Стоян Петков.

„МИР НА ПРАХА ТИ!!!МАНГАЛА ДА ГОРИ В АДА!“, възмущава се Радина Христова.


*БЛИЦ публикува коментарите без редакторска намеса