Последните дни от 2019 година изтичат. Сега е и моментът да направим равносметка за изминалите дни. Още в началото на тази година феноменът Божидар Караджов направи прогноза какво да очакваме. Ето и кои от пророчествата му се сбъднаха.

Още в началото на годината Караджов заяви пред БЛИЦ, че Брекзит ще бъде отложен заради нови преговори с ЕС.

"Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа криза, което е причината за забавянето на напускането на Великобритания. Предстои цялостно предоговаряне на процедурата. Ще има промяна в закони и нови референдуми", пророкува Караджов тогава.


Днес предстои съдбоносно гласуване на Острова на ключови предсрочни парламентарни избори. Британците отиват до урните на фона на сагата Brexit. До свикването на предсрочни избори се стигна след предложение на Борис Джонсън. Целта му е да постигне мнозинство в парламента, с което да прокара сделката си за Brexit.

Това е само едно от пророчествата на феномена, което се сбъдва. Припомняме, че досега той позна, че през март ще има грипна вълна в България и самолетен инцидент, свързан с Франция.

В края на годината се случиха и други от предсказанията на Караджов. Ето кои са те:

"Вулкан ще избухне в Страната на изгряващото слънце", каза тогава ясновидецът. Точно на 2 ноември изригна най-активният вулкан в Япония.

"
Земетресения ще се усещат по Северното Черноморие и в района на Велико Търново.", прогнозира Караджов. В края на ноември земен трус бе регистриран в района на Шабла.

Какви са останалите пророчества за 2019 г. на Божидар Караджов и имат ли шанс да се случат до края на годината вижте тук!