Скандалният бос на кръга "Капитал" Иво Прокопиев се е сврял като мишок в сградата на Нова телевизия до летище София, предава репортер на БЛИЦ от мястото на събитието. По-рано тази сутрин червенобузото момче бе прекарано през служебния вход на медията, за да бъде спасен от неудобните въпроси на медиите, които го чакаха пред студиото.
С помощта на охраната, Прокопиев бе качено директно при Ани Цолова и Виктор Николоев. Водещите му поднесоха предварително отрепетирани въпроси, но странно защо пропуснаха да го попитат за скандалните приватизационни сделки, които му позволиха да прилапа "Каолин" и винпром "Дамяница", където само бутилковата наличност е била на много по-висока стойност от продажната цена.

През последните години Прокопиев винаги намира уютен пристан при журналистите от Нова телевизия. Уж елитарните журналисти никога не си позволяват да пресекат увъртанията на медийния бос, но за сметка на това въртят едни и същи до болка познати теми и канят почти едни и същи събеседници, които са втръснали на зрителите.

С известна неохота Прокопиев все пак призна, че той е лобирал за назначението на скандалния финансов министър Симеон Дянков, който нанесе непоправими щети на българската икономика с неадекватните си действия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!