Скандалите покрай кметицата на столичния район "Красно село" Росина Станиславова продължават да гърмят с пълна сила. 

Журналистка попиля скандалната кметица на "Красно село" защото "срама няма"


Кметицата, която стигна до този пост с подкрепата на ДБ, а след като бе уличена в страшни схеми, партията уж се отрече от нея пак е погазила закона.

БЛИЦ припомня, че тя два пъти вече бе уличена в конфликт на интереси при назначаването й на тази длъжност. 

Сега се оказва обаче, че нарушенията на Станиславова са започнали още с началото на мандата ѝ. Тя е управлявака и търговско дружество.

Това е поредното й грубо нарушение, за което е редно да бъде отстранена от длъжност, се коментира в група във "Фейсбук".

Скандалната кметицата на Красно село наглее в ефир: Пита защо малкото дете на водещия не е на първа линия

Цанко Донков изкарва на светло поредната скандална изцепка на Станиславова с пост в социалната мрежа. Ето какво казва той (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"Освен, че два пъти беше уличена в конфликт на интереси, г-жа Росина Станиславова не е спазила Закона и при стъпването в длъжност.
Оказва се, че нашата кметица е управлява и района, и търговско дружество. Грубо нарешение, за което следва отстраняване от длъжност.
Росина Станиславова - кмет на район "Красно село", призовавам Ви да подадете оставката си преди да бъдете отстранена!"


БЛИЦ припомня, че в понеделник КПКОНПИ прие решение за установяване на конфликт на интереси за кмета на столичния район „Красно село“ Росина Станиславова (мандат 2019-2023 г.) за това, че като ръководител на проект, финансиран с европейски средства, е сключила трудов договор с дъщеря си. Наложена й е глоба в размер на 5 000 лв.

Преди дни пък Станиславова бе на гости в сутрешния блок на bTV, където си позволи грозна дързост, питайки водещия на предаването защо детето му не е на първа линия.