ОДМВР-Варна издирва лицето Димитър Павлов Иванов на 38 години. Той напуснал дома си в с. Бозвелийско, общ. Провадия, около 02.30 ч. на 11.01.2017г., под предлог, че отива до външната тоалетна на къщата. Следите му, оставени в снега, водят към центъра на селото, където се губят и от тогава е в неизвестност. Лицето е с психично заболяване и в недобро здравословно състояние.
Мъжът на видима възраст около 40 години, ръст – около 180 см.; телосложение – слабо; лице – слабо, бяло, продълговато; коса – светло кестенява, къса, права; очи – кафяви. Носил е шушлякова шуба – черна на цвят, анцуг – долнище, тъмносин на цвят; блуза от изкуствена материя с яка и цип в горната си част, като ръкавите са в тъмно син цвят, а в предната част е на хоризонтални ленти със светло и тъмно син цвят; гумени ботуши – сиво-зелен цвят; на главата е имал плетена шапка – черна на цвят.
 
В хода на издирването до момента са предприети много действия – неколкократно, съвместно с близки и роднини, е обходено селото и периметъра около него, уведомени са кметовете на съседните села, собственици на магазини, както и водачи на снегопочистващата техника, обслужваща района, използвано е и следово куче, но до момента мъжът не е открит. Активните издирвателни действия продължават.