Актрисата Яна Маринова е болезнено откровена в новия епизод на подкаста "Не съм такъв човек". Чаровната звезда говори за най-кошмарните си дни от своя живот, за които никога досега не е ставало на въпрос. 

Звездата от 'Игра на доверие" споделя шокиращи неща от своето трудно и изключително бедно детство, когато не е имала пари за нови обувки и е слагала картон на подметката на вече изтърканите маратонки. Тя разкри как е била подложена на подигравки от страна на връстници, което я е направило толкова силна към днешна дата. 

Яна говори открито за своята майка, която последните си години прекарва с много тежко психическо заболяване, от което Яна е потърпевша. Разказва и на каква опасна игра е играла със своята родителка и защо се чувства виновна за заболяване й. 

Съвсем естествено разговорът клони и към участието й в "Като две капки вода", където си признава, че не се справя добре и класирането, което й слага ан последно място, е съвсем адекватно. Не крие, че участва в шоуто за хонорар, който няма търпение да вложи в следващия си филм.

А за последния си проект "Игра на доверие" признава, че е продала колата си, за да го финансира. Но възвръщаемост от българско кино няма и тя е готова да залага всичко, което има, за да сбъдне следващата си мечта и да прави кино, което да се конкурира с американските продукции. 

Пълният разговор с Яна Маринова може да слушате и гледате в линка по-долу: 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук