Партията на "Агнешките главички" - "ДАЙ България" продължава да извращава политическото пространство. Вчера сектата обяви, че е събрала 20 000 подписи, но пропусна да отбележи, че те са на бели хвърчащи листа...
Измамата бе подсилена с хвалбата, че "ДАЙ България" се коалира за зеления октопод, зад който се подозира, че стои скандалния издател на кафяви медии Иво Прокопиев.

На практика стана ясно, че съгласно Изборния кодекс, за да е легитимна подписката, подписите на лицата трябва да са положени пред упълномощени от коалицията представители. След като коалиция между „Зелените“ и „Да(й) България“ все още не може да има, защото партията на Христо Иванов – Пинокио не е редовно регистрирана в съда и де факто не е никаква „партия“ по смисъла на закона, остава „Зелените“ да сключат коалиционно споразумение с друга партия.

Скандалът обаче е в това, че по думите на Антоанета Цонева, а и на самия Христо Иванов, подобно споразумение все още няма, т.е. няма и редовно решение на най-малко две политически партии да се коалират за изборите на 26 март. Това автоматично прави събраните до момента подписи за „бъдеща коалиция“ с наименование „Движение Да, България“ абсолютно нелегитимни и ЦИК следва да откаже регистрацията, тъй като хората не са се подписали пред редовно упълномощени представители, каквото е изискването на изборното законодателство.
 
На всичкото отгоре посмешището Иванов продължава да обикаля уж обективните телевизии Би Ти Ви и Нова и да се изкарва жертва на мафията. След това лакърдиите му от ефира биват препечатвани от кафявите медии на Прокопиев.

Скандалът с подписката върху бели, хвърчащи лица е логичното продължение на аферата с четирите различни подписа на Пинокио.

Благодарение на добронамерената прокуратурата, Христо Иванов все още се разхожда на свобода без повдигнато обвинение и бръщолеви за задкулисие.

Интересно как ли би реагирала прокуратурата на любимата на Иванов и протестърската клика Румъния, ако надуши подобна манипулация?

Остава ни да вярваме, че в България все още има капка правосъдие, след като "Агнешките главички" са пленили трите най-важни съдилища в страната.  
 
Мутрата на Христо Иванов издава всичко...