Делян Добрев е лошият злодей. ГЕРБ ще се опитат да го запазят. Заразата е на високи нива, след това ще започнем да се занимаваме с хора, без които ГЕРБ не може да съществува. Делян Добрев не казва истината, категоричен съм. Това каза в предаването "Беновска пита" по Канал 3 депутатът от БСП Александър Симов.  

"Делян Добрев няма да стигне до съд, защото някои неща ще бъдат доказани фактологично. След всичко Добрев може да си купи Бентли, аз не мога. Елена Йончева е човек с гражданска съвест, който не може да търпи подобни несправедливости", коментира Александър Симов.

По думите му в БСП има противоречия на междуличностна основа и партията не го крие.  

"Георги Гергов днес е в тотална противоположност от този преди 1 година, той няма алтернативна визия за БСП, той защитава смъртоносна теза, че ГЕРБ и БСП могат да влязат в коалиция. Корнелия Нинова е символ на промяната", допълни Александър Симов.

"Не искам да ставам адвокат на Нинова, достатъчно добре може да се защитава. Борисов се опитва да изкара третия си мандат по терлици", добави депутатът на левицата.  

В телефонен разговор, по време на гостуването на Александър Симов, Георги Гергов заяви: "Да не ми се прешиват неща, които не съм казал. Аз не съм заявявал, че съм "за" коалиция с ГЕРБ, а че, ако БСП спечели изборите, може да направи коалиция не само с ГЕРБ, но и с Обединените патриоти. С клакьори не се занимавам", каза Гергов, визирайки Симов.