Светлана Тилкова - Алена разчете за "Труд" небесните знаци за предстоящите парламентарни избори.

"Астрологичната картина е към настоящия момент, когато все още не знаем на коя дата ще е регистрацията на всички участници в изборите. Заради тази регистрация са възможни промени, от които зависи успехът или провалът на партията, коалицията, движението", уточнява тя.

Големите партии прескачат пропастта, малките падат в нея

На 7.12.2020 година президентът Радев обяви с нетърпящ възражение тон, че следващите парламентарни избори ще се проведат на 28 март 2021 година.

Категоричното ми мнение заради часа на изявлението на президента беше, че “войната продължава” и заложеното новоначалие и борбена до агресия амбиция са пречупени през ураган от крайни емоции и заради общата вибрация на деня, и заради Слънцето и асцедента в Овен, които ще препъват и най-добрите изборни намерения на партиите.

Агресията в предизборната борба ще е изявена, но няма да донесе гласове на тези участници в изборите, а ще ги отблъсне и ще създаде възможност за политически хаос предвещаващ скорошни предсрочни избори. Всеки опит за измама бързо ще бъде разкриван от хората, дори и без да имат информация от медиите, което също ще отблъсква избиратели.

Часът е на Марс и освен че орисва на агресия президента в предизборната кампания и в деня на изборите, ни разкрива нещо много важно. Войната с всички средства ще се води не само срещу известния враг ГЕРБ, а и срещу всички други партии, които биха могли да накърнят мечтанията на Радев за еднолична власт.

Да му мисли БСП, за да не се окаже приласкана, употребена и забравена. Денят и часът на изявлението на президента ни разкриват че е възможна ниска избирателна активност.

Избори на 4.4.2021 г.

И боговете не могат да се справят с човешката глупост, по точно определение за датата 4 април, няма. С указа си и импулсивното си, неаргументирано с никакъв смислен и безсмислен аргумент, хрумване да смени датата на изборите, само проформа, с една седмица, президентът Радев съсипа всички малки партии и извънпарламентарните мечтатели за власт.

Ето защо се изкушавам да попитам президента Радев, но знам че няма да получа отговор, кой му подсказа дата 4.4.2021 година като възможен добър изборен ден? Добър за кого? 

Нелепото хрумване на президента, сякаш изборите са детско забавление, иди ми, дойде ми, носи само агресия, но насочена предимно към него самия, защото пак прибърза на 14.1.2021 година, в личната си година на ново, но необмислено начало, в месец на Съдбовно подчинение и в ден изискващ анализ на всяко негово действие.

Президентът дори побърза да издаде указ. Оттук връщане назад няма, датата е факт и водещото нейно значение е утроени трудности за всички участници в парламентарните избори. Какво означава това?

Големите партии, с опит зад гърба си, ще преодолеят трудностите и с рутината и натрупаният опит ще вземат полагащото им се. В тази група са ГЕРБ, БСП, ДПС, под въпрос ВМРО. Малките партии, озверели за власт улично платени формирования, десни, но розови либерали, и други разчитащи на вота на омразата заради деня 4.4 са изправени пред огромни трудности.

От всички възможни дати до края на май, тази е най-лошата възможна за всички партии и за народа на България. Големите ще прескочат пропастта, малките ще паднат, за което да бъдат благодарни на Радев.

За България 

Денят 4.4.2021 година отново се описва с една дума - война, заради тежка кармична разплата, подтикната, както вече споменах по-горе не заради пари, които не са без значение, а заради мераците на извънпарламентарни партии и коалиции да са на всяка цена в управлението, до степен сами да си пречат, да се спъват и да се провалят. Народът продължава да е разделен и смазан от омраза, а болният от омраза с разум не гласува.

Съгласно датата и астрологичните аспекти в звездната карта, Слънцето в Овен и асцедентът в Телец преди изборите ще се създадат коалиции, които не са обмислени, нито са уговорени така, че да има разбирателство и подкрепа между съставляващите ги. Ето я причината за самоизяждане и разкол помежду им.

Характерна за 4 април е отново подчертана възможност за ниска избирателна активност, дори по-изразена от тази на 28 март, която допълнително може да намалее заради католическия и арменския Великден на същата дата.

Разликата 28.3 - 4.4 

Разликата между двете изборни дати е във факта, че прибързаните действия на 28 март, водещи до крайна изява на емоция, която отнема от големите и дава шанс на по-малките партии, при 4 април са преобразувани в двойна кармична разплата, заради трудности породени от странични неочаквани фактори, които при новообразуваните формации ще бъдат като камък на шия и скок в дълбокото.

Шансовете на партиите за парламента

ГЕРБ

Избори на 4.04 отварят път за четвърто правителство

Да започнем с малко хумор, в който някои ще открият дори конспиративна теория. Избори на 4-о число през четвъртия месец на годината с четворка в Съдбовния път отварят пътя към четвъртото правителство на Борисов. Знам аз, че Радев има комплекс от Борисов, затова и подсъзнанието му го е подтикнало, докато разумът спи, да избере 4 април за изборен ден.

Партия ГЕРБ е в лична година, позволяваща ново начало, но след внимателно подбиране на нови членове и симпатизанти, за да няма предателства, каквито знайни и незнайни има много в партията.

Денят на изборите вещае промяна, по пречупена през емоции и изискване за сериозен анализ преди посочената дата, включително и всеобхватно обновяване на кандидатите за народни представители, особено на избираемите места, защото има такива които сега стоят на два, че и на три стола.

Премиерът Борисов е в съзвучие с датата на раждане на България и ако овладее емоциите си и не се притеснява от трудностите успехът има ясни очертания, но всъщност датата на партията определя влиянието на изборния ден. За партията изборният ден е добър.

БСП

Обречени на обещания, водещи до провал

Съгласно регистрацията си БСП е орисана на безкрайни емоции до и след изборите, на трудности, породени от странични и вътрешнопартийни проблеми и от невъзможност за краткото време до изборите да се изяснят претенциите и начина на задоволяване на материалните стремежи на кандидатите на избираеми места.

БСП, както обикновено ще превърне трудностите в отработена рутина и неприятни изненади може да се очакват единствено заради грешни действия на лидера на партията, които обаче трябва да са толкова крайни, че да разбият навика за стадно гласуване в БСП.

Корнелия Нинова е в лична година на трудности, но в месец на материални стремежи и кармична разплата, предимно с нейната партия, а изборният ден є носи неподходящи познанства и обвързване с обещания, които водят до провал.

ДПС

Да не правят опит за надскачане на възможностите си

ДПС е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, в месец на Съдбовно подчинение, изискващ от партията, нейния лидер и членовете є да не правят опити да надскачат своите възможности, за да избегнат трудностите отнемащи гласове, въпреки добрите шансове, които им носи дата 4.4.2021 г.

Лидерът на партията Мустафа Карадайъ е в личната си година на материални успехи, но и на кармична разплата, поради което е в негова полза да оправи съсипани отношения с другите парламентарно представени партии. Месец април му носи познанства, но не винаги подходящите, а денят на изборите не допуска грешки, защото анализът в деня не води до бърза корекция. С рутинна и спокойна работа ще получат своето.

ВМРО

Шанс за успех при коалиране

Партията е в лична година на общуване и възможност да привлече нови симпатизанти. В месец на анализ и осъзнатост на грешките и в ден на подчинение - има шанс за успех, но ако е в руслото на реалните си възможности. Може да се коалира преди изборите.

Красимир Каракачанов е в лична година на ново начало, в месец на кармична разплата и материални успехи, в ден на емоции - ако ги овладее ще донесе полза на оглавяваната от него партия, включително и с участие в следващото Народно събрание.

НФСБ

Труден период

Личната година на партията е на трудности, породени от странични фактори, в месец на кармична разплата и материални стремежи, които може да се окажат вредни за изборния резултат, в ден на общуване, нови познанства, но повечето във вреда на партията. Самостоятелният му шанс за успех е пожелателен, но не сигурен. Най-добре е да влезе в предизборна коалиция.

Валери Симеонов е в лична година на трудности, породени от неочакваности, които ще го изненадват през цялата му лична година, в месец на кармична разплата и материални стремежи и в ден на познанства, повечето предателски. Труден период.

Мая Манолова и Отровното трио

Провалът е предопределен

Мая Манолова изгори всички мостове зад себе си и успя сама да се дискредитира до степен само произнасянето на името и да буди негативни асоциации. Тази жена достигна до връх, от който сама скочи в пропастта и се настани в политическата история на България. Въпреки това не се предава и иска да продължи да се рее из политическия живот на България, предимно за да мъсти и вреди.

Споразумението, което двете формации “Изправи се БГ.” и Отровното Трио” подписаха на 29 декември 2020 г., се случи в ден на най-тежка кармична разплата, заради натрупани негативи, очевидно Съдбата е взела решение вместо тях и е предначертала крахът им.

Изборният ден съгласно тази дата е в лична година на емоции, които ще се задълбочават, в месец на трудности и в ден на кармична разплата, заради натрупана негативна карма, което влияние не отпада дори и ако се присламчат чрез подкрепата си или коалиране с други партии, чийто провал заради това съдружие е предопределен.

“Има такъв народ”

Кратък политически живот 

Изборния ден за партията на Слави Трифонов и за него самия е в лична година на промени, но не положителни, в месец на неконтролируеми емоции и в ден на трудности, породени от странични фактори.

Към настоящия момент астрономерологичните изчисления за “Има такъв народ” се колебаят между аутсайдер и възможност да прескочи 4-те процента, но какви ще бъдат крайните възможности и евентуален ръст на процентите или спад зависи от датата на регистрацията на партията за изборите.

Дори и да влезе в парламента, политическият живот на Трифонов ще е кратък - между мандат и предсрочни избори.

"Да, България"

Неочакван отлив на избиратели

Тази партия съгласно нейната регистрация е в лична година на общуване, което е причина преди изборите за опит за коалиране, в месец на анализ, въпреки че нейните членове знаем, не грешат, те винаги са правите, поради което не е възможно да си търсят грешките, в ден на кармична разплата с хора, потърпевши от действията на нейния лидер. Промененият изборен ден създава допълнителни пречки пред тази партия, водещи до неочакван отлив на избиратели.

Христо Иванов е в лична година на крайно изявени материални мераци, но и кармична разплата, в месец и ден на познанства, за които след изборите горчиво ще съжалява, ако е давал невъзможни обещания за постове в правителство с вярата, че с бъдещи пари всичко може да се купи.