Политологът Антон Тодоров написа много силен коментар, свързан с една от новите партии в парламента "Демократична България".

Вижте думите му:

От „Демократична България“ настояли да се включи и „ТЕРЕМ“ ЕАД в списъка с предприятия, които да подлежат на проверка от новосформираната комисия. Георги Ганев от ДБ, който е предложил това, може би не знае, но ето, че сега ще узнае нещо интересно.

Преди 5-6 години кумът на Радан Кънев, Васил Танков, получи сладък договор за правно обслужване на „Терем“ ЕАД, от който слагаше в джобчето по 2600 лева всеки месец. Шеф на Борда на „Терем“ по това време беше Стоил Яков от ДСБ - шеф на предизборния щаб тогава на ДСБ и лично протеже на Радан Кънев на тази позиция
.
Важно е да се припомнят назначенията на тези кръгове в периода 2014-2016 г., когато ДСБ през Реформаторския блок бяха в позиция да ги налагат.

Освен Стоил Яков като шеф на Борда на директорите на „Терем“ ЕАД, там беше назначен Недялко Янков – контрольор в „Терем“, както и Радослав Бейков – контрольор в „Терем“. И двамата като квота на ДСБ.

В МВР беше сложен Цвятко Георгиев – заместник-министър, лично назначение на Радан Кънев, а зам.-министър на енергетиката - Николай Николов, съпруг на съдружничката на Радан Кънев в адвокатската кантора Елиза Николова (двамата вече са разведени).

Това са практиките на наследниците на Костов. Няма как да научат от него нещо друго освен клиентелизъм, шуробаджанащина и пълно разминаване между онова, което обещават преди избори и онова, което правят след тях.
Врагът е вече зад портата и се готви за плячкосване!