Бившата пиарка на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева, изригна във "Фейсбук" с култов коментар за протестите в страната срещу правителството. 

"Може да съм прекалено мнителна, но според мен протестът се променя и не е такъв, какъвто бе в първите дни. Тогава всички бяхме едно цяло, с една кауза и без оглед на това какъв си.

И на целия този фон и енергия, няколко дни по-късно се оказва, че зад едничката кауза “мутри вън”, се прокрадват на втори план претоплени лозунги на десницата, която пак не се сдържа да покаже тесногръдието си. Ами не ми е приятно около мен някои да викат “червени боклуци”, не ми е приятно да виждам надписи срещу президента, не ми е приятно да виждам и надписи срещу БСП, при положение, че едни от най-читавите ѝ депутати и обикновени членове и симпатизанти са там и стоят тихо.

Има и леви послания, но да видяхте те да са придружени с обиди по десните? Не.
Е, значи едните могат да са толерантни в името на общата кауза, а другите не могат. Нямам нищо против Христо Иванов, но явно той има нещо против мен. Нищо, че не аз влязох в коалиция с Борисов, а той.

Две неща могат да намалят енергията на протеста - да го яхне някоя партия или да започне делене сред привържениците му на “умни и красиви” и “прости”.

Е, съжалявам, но няма да заменя едното кофти усещане, че ме управлява прост човек с друга кофти тръпка, че някой си на протеста е решил, че аз съм проста и няма нужда от моя глас", пише Бояна Бозаджиева.