Днес напрежението между т. нар. "партии на протеста", които влезнаха в 46-ото Народно събрание (НС), ескалира. От "Има такъв народ" (ИТН) на Слави Трифонов и "Демократична България" (ДБ) си обмениха остри реплики. В политическата свада влязоха и от "Изправи се БГ! Ние идваме" (ИБГНИ).

Малко след това лидерът на ИТН скастри Христо Иванов от ДБ и го обвини, че той взривява обстановката и тласка страната към нови избори. Непосредствено след това пък самият Иванов отвърна на Слави с 3 въпроса.

Именно поради странните нападки между партиите, които до преди дни се хвалеха, че имат общи интереси и желание и е въпрос на време да се договорят за правителство, продуцентът Виктор Димчев реши да сподели уникално видео.

"Ексклузивен трейлър на най-новия торски сериал "Али Баба и 40-те коалиции", оцветен", това написа в личния си фейсбук профил Димчев.

Под видеото, което показва какво се случи в НС през последните дни, заваляха куп коментари. Ето част от тях:

"Явно чалгарите с рубашки и фесове не искат да "делят мегдан", със Соросоидите на Прокопи(ев)ТО...?!"; "Ох, ще пусна сълза!"; "Не мога да разбера жанра на филма"; "Филмът започва романтично и свършва с ужаси... трагикомедия"; "Цона, козила, генерал, гледат и не вярват на очите си. Апа Тошко ако малко се пофризира, ще вземе и симпатичен да стане, евентуално..."; "Жална ни майка!"; "Лошо ми е"; "Едно къдраво шимпанзе тръгнало да решава съдбините на България, заедно с партии на мафията като мутрите на Мая и Дебъ. Много ясно, че от това нищо хубаво няма да излезе, но жалко за народа. Да се молим да има избори две в едно, за да изметем и Радев и мутро-чалгарите".

Ето и кадрите от "ексклузивния трейлър на най-новия торски сериал "Али Баба и 40-те коалиции", оцветен".