Не виждам с какво да е разклатен стола на Боил Банов. Не може такава аудиото продукция на БСП да доведе до това. Аз не виждам и той да е притеснен. Когато прокуратурата си свърши работата, тогава ще говорим. Има защитен свидетел, който не желае да се покаже, може би се срамува от начина по който е правил записите, каза депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев, цитиран от Канал 3.

До момента до който не покаже нещо друго проверката, ние седим зад Боил Банов. Най-важен е премиера, той подбира екипа си, а него не сме чули да оттегля доверието си. Винаги така сме подхождали- изчакваме проверка и след това се взима решение. Ако има сянка на съмнение, по друг начин се постъпва,  но ние нямаме такива. Той после заяви, че не е имал категорични данни, за да даде сигнал този 4 години. За да не е уведомил е имал своите основания и предполагам, че не е имал своите факти и обстоятелства , каза още той.

Тук политиката не е кинематография. Тук трябва да се решават важни проблеми на хората. Да излизат и да казват, че Елена Йончева е разследващ журналист, не е правилно. Всички имаме други професии. С Боил Банов, всичко изглежда толкова пошло, че не си заслужава да се коментира, но нека изчакаме компетентните органи да си свършат работата, категоричен беше Главчев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!