"Има такъв народ" извадиха списък с фирмите, които ще получат пари по ПВУ и го представиха пред медиите в Партийния дом. Преди това и от трибуната формацията излезе с декларация и изчете "печелившите".

Фирмите вече били класирани, а финансиране печелят големи предприятия в енергетиката, обяви народният представител Павела Митова, а по думите й всички "печеливши" са приближени на ПП/ДБ.

Правят долина на зелен водород в района на Мариците, предупреди Митова. Според нея също така няма смисъл от "геотермални простотии".

Наблюдава се унищожение на българската енергетика, обяви тя в началото на пленарния ден от трибуната на НС и изтъкна, че ИТН няма да гледат това унищожение безмълвно.

Енергийната система щяла да загуби способността си да балансира, а токът за бита ще поскъпне, като шепа тарикати стават скорострелно милионери.

Още при обсъждането на вота на недоверие по тема енергетика партията предупреждавала, че ще станем вносител на енергия и данните сега потвърждавали тезата им. Отправихме много пре

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук