В този момент нещо не зачитаме Волен Сидеров за лидер на ПГ на "Обединени патриоти“, защото през тези месеци групата почти не се събира. Това каза пред журналисти в парламента депутатът от "Обединени патриоти“ и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов за напрежението в коалицията им, предава Канал 3.

"Това не е разпад, защото сме отделни партии“, посочи той.

"Вчера Коалиционният ни съвет се събра, но Волен Сидеров го нямаше“, обяви Валентин Касабов, който продължи: "Няма търкания, Волен Сидеров от време на време минава в друга реалност“, коментира той.

"Имаме много задачи за решаване, така че не трябва да обръщаме внимание на Волен Сидеров. Познаваме си го, от време на време има такива пропадания“, посочи депутатът. "Слушаме едни и същи приказки, от филм във филм“, коментира Касабов и уточни, че НФСБ остава в коалицията „Обединени патриоти“.

"През цялото време Волен Сидеров имитира Валери Симеонов. Ако утре Симеонов реши да се пошегува и каже, че утре ще скочи от 18-ия етаж, моля настоятелно Сидеров да не си прави този експеримент и да не скача“, заяви депутатът.

Попитан има ли опасност Волен Сидеров да напусне коалицията "Обединени патриоти“ Валентин Касабов посочи: „Той много се страхува да не вземе да отпадне от коалицията“. В отговор на въпрос как възприема контра проверките на Сидеров по Черноморието той каза: „Той утре може да прави и контра проверки на извънземните“.