Време е да направим България, от която да се гордеем - наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Това каза от Кирил Петков от "Продължаваме промяната" в декларация от името на група, предаде репортер на БЛИЦ.

"Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен представител е човек, който представлява сне само своите избиратели, а целия български народ.

Наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Намира се на най-красивото кътче на страната. За съжаление прекалено дълго време народните представители преди нас не са с свършили добре работата. Затова България е изправена пред огромни предизвикателства", каза още Кирил Петков.

Той отчете, че близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали да живеят извън страната.

"Как сме стигнали дотук. Къде са били народните представители, които е трябвало да решават проблемите? Отговорът се крие в няколко думи - алчност, егоизъм и нехайство, не на всички, но на много от тях", допълни още Кирил Петков.

"Дами и господа, това трябва да спре. Това трябва да спре днес. Нека всеки един от нас като народен представител да каже - искам да бъда част от промяната, ще ги решим тези проблеми. Всички заедно да заявим - време е за нулева толерантност към корупцията. Време е за истинско правосъдие в България, където никой не се чувства безнаказан", каза още Кирил Петков.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!